Yhteystiedot

Jos haluat kasvattaa yrityksesi myyntiä erottuvalla ja tuloksellisella mainonnalla, niin valitse Mainostoimisto Idealabra yhteistyökumppaniksesi.

Mainostoimisto Idealabra

Henkilöt ja yhteystiedot

Mainostoimisto Idealabran perustajat Ville ja Hannu palvelevat asiakkaitaan päivittäin erilaisissa mainonnan ja markkinoinnin haasteissa. Ville hallitsee suunnittelun lisäksi muun muassa WordPress nettisivut ja hakukoneoptimoinnin sekä sosiaalisen median kampanjat. Hannu puolestaan on parhaimmillaan suunnittelun sekä video- ja valokuvaamisen parissa.

Mainostoimisto Idealabra - Yhteystiedot Ville

ville Granqvist

suunnittelu ja nettisivut

Mainostoimisto Idealabra - Yhteystiedot Hannu

Hannu Lukkarinen

suunnittelu ja kuvaus

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet tähän meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka tuntuvat askarruttavan asiakkaita. Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Ensiksi kartoitetaan minkälaiset nettisivut ja logon yritys tarvitsee, jonka pohjalta annetaan tarjous suunnittelutyöstä.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen aloitetaan materiaalien kasaaminen, sekä nettisivujen ja logon suunnittelu sovitun mukaisesti.

Kun nettisivut on hyväksymisen jälkeen julkaistu ja logoaineisto toimitettu, niin projekti voidaan todeta onnistuneeksi ja päättyneeksi.

Kyllä on mahdollista.

Nimensä mukaan vedos on katselmus työn sen hetkisestä vaiheesta, jonka suunnittelija on lähettänyt asiakkaalle kommentoitavaksi ja työn eteenpäin saattamiseksi.

Vedosten määrästä sovitaan projektin alussa tapauskohtaisesti. Jos sovittu vedosten määrä ylittyy, niin muutostyöt laskutetaan tuntihinnan mukaisesti.

Vedoskertojen määrä on yleensä 3, koska tässä ajassa työ on usein saatettu jo päätökseen. Pyrimme tekemään työmme aina siten, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Nettisivut ja logo valmistuvat yleensä niiden laajuudesta riippuen muutamasta päivästä kahteen viikkoon.

Aikatauluun vaikuttaa asiakkaan oma aktiivisuus sähköpostin ja puhelimen äärellä, sekä sovittujen materiaalien toimitus työtä varten.

Aikatauluun vaikuttaa myös sen hetkinen työtilanne muiden projektien kanssa. Nettisivujen ja logon suunnittelun aloittamisesta ja aikataulusta sovitaan etukäteen asiakkaan kanssa.

Ei lopu.

Autamme markkinointimateriaalien jatkokehityksessä niin kauan kuin on tarvis.

Esimerkiksi nettisivujen sisältöön ja muihin mainosmateriaaleihin voidaan tehdä muutoksia ja lisäyksiä pitkänkin ajan jälkeen.

Ei ole.

Voimme lähettää vedokset sähköpostilla, sekä sopia muutoksista sähköpostilla tai puhelimitse.

Projektin laajuudesta riippuen voimme tulla myös käymään – vaikkapa Seinäjoella.

Kyllä saat.

Asiakkaidemme ei tarvitse itse kilpailuttaa painotaloja, koska me olemme tehneet sen jo valmiiksi.

Asiakkaat saavat kauttamme esimerkiksi: käyntikortit, esitteet, tarrat ja teippaukset.

Projektin hinta lasketaan yleensä tapauskohtaisesti, jolloin hinta määräytyy projektin arvioidun kokonaisuuden ja keston mukaan. Tuntihintamme on 65€ + alv 24%.

Kysyminen ei maksa mitään, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous mainosmateriaalien suunnittelusta.

Työn laajuudesta riippuen on työn aloitusvaiheessa mahdollista sopia useammasta maksuerästä.

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme sinuakin niin pienissä kuin isommissakin mainonnan suunnitteluissa. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä minkälaiset mainosratkaisut palvelevat yrityksesi tarpeita parhaiten.