Nettisivut yritykselle

Haluatko nykyaikaiset ja tulosta tuottavat nettisivut tai verkkokaupan yrityksellesi? Valitse meidät yhteistyökumppaniksesi toteuttamaan yrityksesi kotisivuista tehokas myyntikone.

Nykyaikaiset kotisivut kasvattavat tulosta

Kotisivut ovat kannattava sijoitus

Kotisivut ovat tänä päivänä yksi yrityksen tärkeimmistä markkinointikanavista ja ne ovatkin yleensä asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen. Kotisivut luovat myös ensivaikutelman yrityksestä ja sen palveluista, joten niiden tulee olla selkeät ja nykyaikaiset sekä sisällön huolellisesti suunniteltua.

Nykyaikaiset kotisivut ja verkkokaupat tarjoavat aina parhaan mahdollisen käyttökokemuksen päätelaitteesta riippumatta ja helppolukuinen sisältö auttaa potentiaalista asiakasta löytämään tarvitsemansa tiedon nopeasti.

Toteutamme tulosta tuottavat kotisivut ja verkkokaupat tukemaan yrityksesi markkinointia ja toimintaa. Niiden sisältö on helposti päivitettävissä ja niitä on mahdollista laajentaa tarpeen vaatiessa myös isommaksi kokonaisuudeksi.

Laadukas sisältö ratkaisee

Tärkein asia yrityksen kotisivuilla on sen sisältö, joka kannattaa suunnitella huolellisesti yrityksen tavoitteiden ja kohderyhmän mukaisesti. Oikeanlainen sisältö on mielenkiintoista ja tarjoaa riittävästi informaatiota sekä ohjaa potentiaalisia asiakkaita kohti ostopäätöstä.

Kotisivujen ja verkkokaupan sisältö on avainasemassa myös hakukonenäkyvyyden kannalta, koska oikein toteutettuna se auttaa sivustoa nousemaan kilpailijoita korkeammalle hakutuloksissa.

Tuotamme tarvittaessa helppolukuisen, hakukoneystävällisen ja myyvän tekstisisällön puolestasi tai opastamme sinua tekstin tuotannossa, mikäli haluat kirjoittaa sen itse.

Sosiaalinen media ja kotisivut

Sosiaalinen media on kasvava osa yrityksen viestintää ja markkinointia, jota käytetään kotisivujen tapaan myynnin apuna ja tiedotuskanavana. Sosiaalisessa mediassa tehtävien julkaisuiden avulla voidaan ohjata lisää kävijöitä yrityksen kotisivuille ja kasvanut kävijäliikenne parantaa samalla myös sivuston hakukonenäkyvyyttä.

Sosiaalisen median kanavat on mahdollista liittää osaksi kotisivuja monella eri tavalla. Niiden sisältöä voi päivittää kätevästi mistä tahansa ja samalla uusin julkaisu päivittyy automaattisesti myös kotisivuille.

Toteutamme yrityksellesi erottuvat kansikuvat ja -videot sekä erilaiset mainoskampanjat sosiaalisen median tarpeisiin.

Kotisivujen palvelintila ja ylläpito

Kauttamme on saatavilla nopeat, laadukkaat ja turvalliset webhotellit, jotka sisältävät mm. palvelintilan kotisivuja varten, sähköpostilaatikoita sekä ilmaisen Lets Encrypt SSL-sertifikaatin. Hoidamme tarvittaessa webhotellin varaamisen sekä domainin eli verkkotunnuksen rekisteröimisen asiakkaan puolesta.

Tarjoamme asiakkaillemme myös tekemiemme kotisivujen ja verkkokauppojen ylläpitopalvelun, johon kuuluu sivuston tekniikan ja turvallisuuden päivitys sekä varmuuskopiointi. Kotisivujen hintaan kuuluu kahden kuukauden ilmainen ylläpitopalvelu.

Nettisivut lyhyesti kerrottuna

Mistä palvelun sisältö koostuu

Toteutamme responsiiviset ja hakukoneystävälliset nettisivut yrityksesi ulkoasun ja tarpeiden mukaisesti nopeallakin aikataululla. Hoidamme tarvittaessa sisällöntuotannon sekä domainin ja palvelintilan varaamisen puolestasi.

WordPress nettisivut

WordPress-hallintajärjestelmän ansioista nettisivut on helposti muokattavissa vain muutamalla klikkauksella.

WooCommerce verkkokauppa

WooCommerce on käytetyin verkkokauppa-alusta monipuolisuutensa, käytettävyytensä sekä muokattavuutensa takia.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan nettisivujen sijoittumista hakutuloksissa.

Kävijäseuranta

Google Analytics lisäosan avulla saadaan tärkeää tietoa nettisivuilla vierailevien käyttäjien toiminnasta.

Sisällöntuotanto

Oikeanlainen teksti- ja kuvasisältö herättää nettisivuilla kävijän ostohalun sekä parantaa sivuston näkyvyyttä hakukoneissa.

Maksuton tuki

Saat selkeät ohjeet nettisivujen sisällön päivittämisestä ja annamme tarvittaessa myös maksutonta käyttötukea.