Nettisivut yritykselle

Kotisivut ja verkkokaupat

Haluatko saada yrityksellesi modernit ja laadukkaat nettisivut tai verkkokaupan? Idealabra tarjoaa nettisivujen toteutuksen, sisällöntuotannon sekä ylläpitopalvelun Avaimet käteen -palveluna Oulun ja koko Suomen alueelle.

Laadukkaat nettisivut tuottavat lisää myyntiä

Kotisivut ovat kannattava sijoitus

Yrityksen kotisivut ovat yksi nykyajan tärkeimmistä markkinointikanavista ja ne ovat yleensä asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen. Kotisivut luovat monesti myös ensivaikutelman yrityksestä ja sen palveluista, joten niiden tulee olla selkeät, informatiiviset ja yritysilmeen mukaiset sekä vastata mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeisiin.

Laadukkaat nettisivut ja verkkokaupat tarjoavat aina parhaan mahdollisen käyttökokemuksen päätelaitteesta riippumatta ja helppolukuinen sisältö auttaa potentiaalista asiakasta löytämään tarvitsemansa tiedon helposti ja nopeasti.

Toteutamme responsiiviset ja hakukoneoptimoidut WordPress-nettisivut sekä WooCommerce-verkkokaupat Oulun ja koko Suomen alueelle. Varaa ilmainen alkukartoitus ja käydään läpi minkälaiset nettisivut sopisi parhaiten yrityksesi tarpeisiin.

Nettisivujen sisällön­tuotanto ja hakukone­optimointi

Tärkein asia yrityksen kotisivuilla on sen teksti- ja kuvasisältö, joka kannattaa suunnitella huolellisesti yrityksen tavoitteiden ja kohderyhmän mukaisesti. Oikeanlainen nettisivujen sisältö on mielenkiintoista ja tarjoaa riittävästi informaatiota palveluista ja tuotteista sekä ohjaa potentiaalisia asiakkaita kohti ostopäätöstä tai muuta haluttua toimintaa.

Nettisivujen ja verkkokaupan tekstisisältö on avainasemassa myös hakukonenäkyvyyden kannalta, koska oikein toteutettuna nettisivujen tekstisisältö auttaa sivustoa nousemaan kilpailijoita korkeammalle hakutuloksissa.

Tuotamme tarvittaessa helppolukuisen, hakukoneoptimoidun sekä myyvän tekstisisällön yrityksesi kotisivuille puolestasi tai opastamme sinua sisällöntuotannossa, mikäli haluat tuottaa kotisivujen tekstit itse.

Yrityksen kotisivut ja sosiaalinen media

Sosiaalinen media on kasvava osa yrityksen viestintää ja markkinointia, jota käytetään nettisivujen tapaan myynnin apuna ja tiedotuskanavana. Sosiaalisessa mediassa tehtävien julkaisuiden avulla voidaan ohjata lisää kävijöitä yrityksen kotisivuille, jolloin kasvava kävijäliikenne auttaa parantamaan sivuston hakukonenäkyvyyttä.

Sosiaalisen median kanavat on mahdollista liittää osaksi nettisivuja esimerkiksi erilaisten syötteiden avulla. Sosiaalisen median sisältöä voi päivittää kätevästi mistä tahansa ja uusin julkaisu päivittyy samalla automaattisesti myös yrityksen kotisivuille.

Toteutamme yrityksellesi erottuvat profiili- ja kansikuvat, mainoskuvat sekä mainoskampanjat sosiaalisen median tarpeisiin. Yhdistämme tarvittaessa sosiaalisen median kanavat osaksi yrityksesi kotisivuja.

Nettisivujen ylläpito­palvelu

Palveluihimme kuuluu myös nettisivujen ylläpitopalvelu, johon kuuluu mm. WordPressin ja lisäosien päivitykset, 24/7 toimivuuden seuranta, tietoturvapäivitykset, sivuston varmuuskopiointi sekä tarvittaessa myös sivuston sisältöpäivitykset ja jatkokehitys.

Kauttamme on saatavilla nopeat, laadukkaat sekä turvalliset palvelintilat nettisivuille, jotka sisältävät mm. kovalevytilan yrityksen kotisivuja ja sähköposteja varten, sähköpostilaatikoita sekä ilmaisen Lets Encrypt SSL-sertifikaatin. Hoidamme tarvittaessa palvelintilan varaamisen sekä domainin eli verkkotunnuksen rekisteröimisen puolestasi.

Toteuttamiemme nettisivujen hinta sisältää käyttökoulutuksen sekä selkeät käyttöohjeet nettisivujen sisällön muokkaamista ja päivittämistä varten. Voit myös keskittyä täysillä omiin töihisi ja jättää kotisivujesi ylläpidon meidän hoidettavaksi.

Eli mitä kaikkea meiltä saakaan?

WordPress-nettisivut

WooCommerce-verkkokaupat

Varausjärjestelmät

Tapahtumakalenterit

Uutiskirjeet

Kampanjasivut

Nettisivujen sisällöntuotanto

Nettisivujen hakukoneoptimointi

Nettisivujen ylläpitopalvelu

Nettisivujen jatkokehitys

Domain ja palvelintila

Käyttökoulutus ja ohjeet

Maksuton tuki

Sosiaalisen median markkinointi

Google Ads mainonta

Yritysilmeen suunnittelu

Logon suunnittelu

Markkinointimateriaalit

Sekä paljon muuta

Nettisivut ja verkkokaupat

Mistä palvelun sisältö koostuu

Toteutamme responsiiviset ja hakukoneoptimoidut nettisivut yrityksesi ulkoasun ja tarpeiden mukaisesti Oulun ja koko Suomen alueelle. Hoidamme tarvittaessa myös nettisivujen sisällöntuotannon sekä domainin ja palvelintilan varaamisen puolestasi.

01

WordPress-nettisivut

Käytettävän WordPress-hallintajärjestelmän ansioista voit päivittää nettisivujen sisältöä helposti vain muutamalla klikkauksella.

02

WooCommerce-verkkokauppa

Toteutamme yrityksesi tarpeita vastaavan verkkokaupan helposti käytettävällä ja monipuolisella WooCommerce-alustalla.

03

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoimme nettisivut, jotta yrityksesi nettisivut saavat parhaan mahdollisen näkyvyyden Googlen hakukoneessa.

04

Nettisivujen ylläpito

Hoidamme tarvittaessa nettisivujesi teknisen ylläpidon puolestasi, jotta voit keskittyä rauhassa oleellisiin asioihin yrityksessäsi.

05

Nettisivujen sisällöntuotanto

Tuotamme ammattimaisen sisällön nettisivuillesi, jotta yrityksesi viestintä on mahdollisimman selkeää ja tehokasta.

06

Koulutus ja tuki

Nettisivujen hintaan sisältyy käyttö­koulutus sekä selkeät ohjeet nettisivujen ylläpitoon ja sisällön muokkaamiseen.

Nettisivujen hinta

Laske arvio ja kysy tarjous

Paljonko nettisivut tai verkkokauppa maksavat yrityksellesi? Täytä lomakkeen tiedot ja saat hinta-arvion nettisivuista. Varaa ilmainen alkukartoitus ja käydään läpi minkälaiset nettisivut sopisi parhaiten yrityksesi tarpeisiin.
Sivuston koko *
Sisältösivuja ovat esimerkiksi etusivu, palvelusivut, referenssit ja yhteystiedot.
Tekstintuotanto *
* Asiakas saa meiltä ohjeistuksen ja selkeät pohjat tekstin tuottamista varten.
Tekstintuotanto *
* Asiakas saa meiltä ohjeistuksen ja selkeät pohjat tekstin tuottamista varten.
Tekstintuotanto *
* Asiakas saa meiltä ohjeistuksen ja selkeät pohjat tekstin tuottamista varten.
Tekstintuotanto *
* Asiakas saa meiltä ohjeistuksen ja selkeät pohjat tekstin tuottamista varten.
Tekstintuotanto *
* Asiakas saa meiltä ohjeistuksen ja selkeät pohjat tekstin tuottamista varten.
Lisäominaisuudet
Jos listasta ei löydy tarvittavaa lisäominaisuutta, voit lisätä siitä tiedon viestin yhteyteen.
Hinta-arvio
0.00
€ + alv
Nettisivujen hinta sisältää mm. domainin ja palvelintilan varaamisen, yksilöllisen ulkoasun, laadukkaan hakukoneoptimoinnin sekä nettisivujen käyttökoulutuksen.

Lähetä tarjouspyyntö nettisivuista

Lähetä hinta-arvio meille, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Tarjouspyynnön jättäminen ja vastaanottaminen on täysin ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään.

Nimi *
Yritys
Sähköposti *
Puhelin
Viesti *
Tietosuojaehdot *

Asiakaspalautteet

Asiakkaiden kommentit