Graafinen suunnittelu

Haluatko lisätä yrityksesi myyntiä mainonnalla? Valitse meidät yhteistyökumppaniksesi suunnittelemaan yrityksellesi näyttävää ja tyylikästä mainontaa.

Myy enemmän erottuvalla mainonnalla

Viestin ulkoasu kuntoon

Graafinen suunnittelu antaa ulkoasun kerrottavalle viestille ja sitä on nähtävissä kaikkialla. Parhaimmillaan se on yksinkertaisia ratkaisuja, joilla esittävä asia on tuotu näyttävästi esille.

Viestin ulkoasun suunnittelun päätavoite on saada katsoja reagoimaan haluttuun viestiin ja toimimaan sen mukaisella tavalla, kuten ottamaan yhteyttä ja ostamaan palveluita. Ilman erottuvaa ulkoasua voi viestisisällöltään muutoin hyvä sanoma jäädä täysin ilman huomiota. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että viestin ulkoasu on näyttävästi suunniteltu.

Graafiseen suunnitteluun kuuluu lähtökohtaisesti logo ja yritysilme, tarrat ja teippaukset, nettisivujen ulkoasun, messutuotteet sekä muut printti- ja digimainonnan ratkaisut. Uuden yrityksen ensimmäisiä mainosmateriaaleja ovat tavallisimmin logo ja nettisivut. Yrityksen koosta ja toimialasta riippuen mainosmateriaalien tarpeet ovat kuitenkin erilaisia.

Graafinen suunnittelu

Lyhyesti kerrottuna

Graafisessa suunnittelussa otetaan huomioon muun muassa yrityksen brändi, kerrottava viesti, markkinointikanavat sekä kohdeyleisö, jotta lopputulos palvelisi tarkoitustaan mahdollisimman tehokkaasti.

Logo ja liikemerkki

Logotekstin yhteydessä voidaan käyttää erillistä liikemerkkiä sekä slogania kuvaamaan yrityksen toimintaa tarkemmin.

Tarrat ja teippaukset

Julkisivu- ja ajoneuvoteippaukset sekä erilaiset tarrat ja opasteet ovat näkyvä keino tuoda yrityksen ilme ja viesti esille.

Printtimainonta

Perinteiset yritysmarkkinoinnin tuotteet, kuten lehtimainos, käyntikortti ja esite ovat edelleen tärkeä osa mainontaa.

Digimainonta

On tärkeä tavoittaa asiakkaat myös nykyajan sähköisissä markkinointikanavissa, kuten yrityksen nettisivuilla.

Messumainonta

Yrityksen ulkoasun mukainen näkyvyys tapahtumissa edistää tunnistettavuutta ja auttaa tavoittamaan halutun kohdeyleisön.

Sosiaalinen media

Paranna yrityksen näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa erottuvilla kansikuvilla sekä erilaisilla mainosvideoilla ja kampanjoilla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Jos haluat kasvattaa yrityksesi myyntiä erottuvalla ja tuloksellisella mainonnalla, niin valitse meidät yhteistyökumppaniksesi. Suunnitellaan yhdessä yrityksesi ulkoasu ja mainosmateriaalit kuntoon.