Yritysilme ja brändi

Haluatko yrityksesi erottuvan kilpailijoista? Valitse meidät yhteistyökumppaniksesi suunnittelemaan yrityksesi ulkoasu ja mainosmateriaalit kuntoon.

Erotu kilpailijoista uskottavalla yritysilmeellä

Yrityksen ulkoasu kuntoon

Yritysilmeen tärkein ja näkyvin osa on yrityksen logo. Logon suunnittelu on yleensä ensimmäinen asia, josta uuden yritysilmeen graafinen suunnittelu aloitetaan.

Kilpailijoista edukseen erottuva ja yhtenäinen yritysilme on kilpailuetu, joka kiinnittää asiakkaiden huomion sekä herättää halun kuulla lisää yrityksestä ja sen palveluista. Yritysilmeellä on myös iso merkitys yrityksen brändille ja sen uskottavuudelle. Brändi on positiivinen mielikuva, joka syntyy yrityksen sekä sen tuotteiden ja palveluiden ympärille.

Brändiä luodessa on tärkeää ottaa huomioon huolellinen yritysilmeen suunnittelu. Yritysilmeen tarkoitus on aikaansaada uskottavan ja positiivisen mielikuvan syntyminen. Brändi tarvitsee syntyäkseen uskottavan yritysilmeen lisäksi myös valtavan määrän laadukasta markkinointityötä, jolla yritys saadaan mahdollisten asiakkaiden tietoisuuteen.

Yritysilme ja brändi

Lyhyesti kerrottuna

Yritysilmeen ja brändin suunnittelussa otetaan huomioon muun muassa yrityksesi tavoitteet, toimintatavat ja arvot sekä tarjolla olevat tuotteet ja palvelut, unohtamatta kohdeyleisöä eli asiakkaita.

Logon suunnittelu

Logo on yrityksen tärkein ja näkyvin tunnusmerkki, joka on yleensä ensimmäinen osa yritysilmeen suunnittelua.

Graafiset elementit

Yrityksen ulkoasussa käytettävät graafiset elementit, jotka yhdessä logon kanssa muodostavat tunnistettavan ulkoasun.

Väri- ja kuvamaailma

Yrityksen ulkoasuun määritetyt päävärit ja kuvamaailma kuvastavat yrityksen arvoja sekä tekevät siitä yhtenäisen.

Typografia

Viestinnässä käytettävät persoonalliset fonttivalinnat, jotka täydentävät yrityksen ulkoasua ja tukevat viestin perille menoa.

Graafinen ohjeisto

Kattava työkalu yrityksen käyttöön sisältää yksityiskohtaiset ohjeet ulkoasun ja graafisten elementtien käytöstä.

Mainosmateriaalit

Yritysilmeen mukaisesti toteutetut mainosmateriaalit muodostavat yrityksen brändistä yhtenäisen kokonaisuuden.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Jos haluat kasvattaa yrityksesi myyntiä erottuvalla ja tuloksellisella mainonnalla, niin valitse meidät yhteistyökumppaniksesi. Suunnitellaan yhdessä yrityksesi ulkoasu ja mainosmateriaalit kuntoon.