Yrityksen kotisivut ja verkkokaupat

Yrityksen kotisivut: Digitaalisen markkinoinnin perusta

Kotisivut ovat yksi tärkeimmistä markkinoinnin työkaluista

Yrityksen kotisivut ovat digitaalisen markkinoinnin perusta. Ne eivät ainoastaan tarjoa ensivaikutelmaa yrityksestäsi verkossa, vaan ne ovat myös keskeinen työkalu asiakassuhteiden solmimisessa ja yrityksen markkinoimisessa. Tässä artikkelissa käsittelemme, miksi hyvin suunnitellut kotisivut ovat välttämättömyys jokaiselle yritykselle ja miten ne voivat vaikuttaa yrityksesi menestykseen.

Jokainen yritys tarvitsee kunnolliset kotisivut

Kotisivut ovat yrityksen digitaalinen käyntikortti, joka tuo mukanaan lukuisia etuja, kuten paremman näkyvyyden ja tavoitettavuuden. Nykypäivän digitaalisessa maailmassa kotisivut ovat välttämätön työkalu, joka mahdollistaa tehokkaan brändin rakentamisen ja monipuolisemman markkinoinnin. Kotisivut toimivat keskeisenä alustana, jossa yritys voi esitellä tuotteitaan ja palveluitaan, jakaa tietoa ja uutisia sekä vuorovaikuttaa potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Lisäksi kotisivut mahdollistavat digitaalisten markkinointikampanjoiden, kuten Google Adsin tai Facebook-mainosten, kohdistamisen tehokkaammin, kun asiakkaita voidaan ohjata suoraan relevantille laskeutumissivulle.

Yrityksen kotisivut ja niiden merkitys

 • Palveluiden ja tuotteiden esittely: Kotisivut ovat usein ensimmäinen kosketuspiste potentiaalisten asiakkaiden ja yrityksesi välillä. Ne tarjoavat alustan, jossa voit esitellä yrityksesi brändiä sekä tarjota tietoa sen palveluista ja tuotteista. Kannattaa myös lisätä asiakaspalautteita, tuotearvioita ja tapaustutkimuksia, jotka lisäävät uskottavuutta ja auttavat potentiaalisia asiakkaita päätöksenteossa.
 • Asiakaskokemuksen parantaminen: Hyvin suunnitellut kotisivut tarjoavat käyttäjäystävällisen kokemuksen, joka helpottaa asiakkaiden navigointia ja tiedon löytämistä. Tämä lisää asiakastyytyväisyyttä ja parantaa konversiosuhteita. Modernit kotisivut hyödyntävät myös interaktiivisia elementtejä, kuten chatbotteja ja live-chat-palveluita, jotka parantavat asiakaspalvelua ja lisäävät sitoutumista.
 • Hakukoneoptimoinnin tehostaminen: Hakukoneoptimoidut kotisivut parantavat yrityksesi näkyvyyttä hakukoneissa. Hakukoneoptimointi (SEO) auttaa tavoittamaan suuremman yleisön ja kasvattamaan orgaanista liikennettä. Tämä edellyttää laadukasta sisällöntuotantoa, teknistä optimointia ja jatkuvaa seurantaa sekä analytiikkaa, jotta sivuston suorituskykyä voidaan parantaa oikealla tavalla.

Kuinka rakentaa myyvät kotisivut yritykselle?

 • Selkeä ja ammattimainen suunnittelu: Varmista, että kotisivujesi ulkoasu heijastaa yrityksesi brändiä ja on visuaalisesti houkutteleva. Käytä sivustolla helppolukuisia fontteja ja selkeää navigaatiota. Hyödynnä visuaalisia elementtejä, kuten korkealaatuisia kuvia ja videoita, jotka voivat parantaa käyttäjäkokemusta ja sitouttaa kävijöitä.
 • Laadukas sisällöntuotanto: Tuota laadukasta ja informatiivista sisältöä, joka palvelee kävijöitäsi ja vastaa heidän kysymyksiinsä. Sisällön tulee olla optimoitu avainsanoilla, mutta samalla luonnollista ja helposti ymmärrettävää. Sisällön säännöllinen päivittäminen on tärkeää, jotta sivusto pysyy ajantasaisena ja relevanttina hakukoneiden silmissä.
 • Mobiiliystävällisyys: Varmista, että kotisivusi toimivat saumattomasti kaikilla laitteilla, erityisesti mobiililaitteilla, sillä yhä useampi asiakas käyttää internetiä puhelimella tai tabletilla. Responsiivinen suunnittelu ja nopea latausaika ovat kriittisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat mobiilikäyttäjien kokemukseen.
 • Käyttäjäystävälliset toiminnot: Lisää sivustolle toimintoja, kuten yhteydenottolomakkeita, uutiskirjeen tilausmahdollisuuksia ja sosiaalisen median painikkeita, jotka kannustavat vuorovaikutukseen ja asiakassuhteen syventämiseen. Lisäksi ota käyttöön analytiikkatyökalut, kuten Google Analytics, jotta voit seurata kävijäliikennettä ja käyttäjien käyttäytymistä tarkasti.

WordPress vs. muut alustat

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS). WordPress erottuu edukseen verrattuna muihin alustoihin monipuolisuutensa, joustavuutensa ja laajan lisäosavalikoimansa ansiosta. Sen helppokäyttöisyys ja SEO-ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen alustan kaikenlaisille verkkosivuille. WordPressin suuri käyttäjä- ja kehittäjäyhteisö takaa jatkuvan tuen ja päivitykset, mikä tekee siitä luotettavan valinnan pitkällä aikavälillä. Lisäksi WordPressin avulla on helppo skaalata sivustoa ja lisätä uusia toiminnallisuuksia yrityksen kasvaessa.

Valitse WordPress, jos haluat skaalautuvan, muokattavissa olevan ja hakukoneystävällisen sivuston, joka vastaa yrityksesi nykyisiä ja tulevia tarpeita.

Erilaiset kotisivuratkaisut yrityksesi tarpeisiin

Yrityksen tarpeista riippuen kotisivut voivat vaihdella yksisivuisista verkkosivuista laajoihin yrityssivustoihin ja verkkokauppoihin. Pienille yrityksille ja freelancereille yksinkertaiset esittelysivut ovat usein riittäviä, kun taas suuremmat yritykset voivat tarvita monipuolisempia toimintoja, kuten blogeja ja yhteydenottolomakkeita. Laajat yrityssivustot ja verkkokaupat tarjoavat kattavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka tukevat monipuolisia sisältökokonaisuuksia ja järjestelmäintegraatioita.

On myös tärkeää huomioida, että kotisivujen turvallisuus ja nopeus ovat ratkaisevia tekijöitä, jotka vaikuttavat käyttäjäkokemukseen ja sivuston luotettavuuteen.

Kotisivujen hinta: Mitä eri ratkaisut maksavat?

Kotisivujen hinta voi vaihdella merkittävästi sivuston laajuuden ja vaatimusten mukaan. Tässä on suuntaa-antavat hinnat eri kotisivuratkaisuille:

 • Yksinkertaiset esittelysivut: 500-1500€
 • Keskikokoiset yrityssivustot: 1500-2500€
 • Laajemmat yrityssivut: 2500-10000€
 • Verkkokaupat: 2500-10000€

Hintoihin vaikuttavat mm. suunnittelutyö, sisällöntuotanto, tekniset ratkaisut ja ylläpitopalvelut. On järkevää valita luotettava kumppani, joka pystyy tarjoamaan laadukkaita ratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, että kotisivujen ylläpito ja päivitykset voivat tuoda lisäkustannuksia, mutta ne ovat välttämättömiä sivuston toimivuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Yrityksen kotisivut: Lyhyt yhteenveto aiheesta

Yrityksen kotisivut ovat paljon enemmän kuin pelkkä digitaalinen käyntikortti. Ne muodostavat keskeisen osan jokaisen yrityksen digitaalista markkinointistrategiaa, auttaen rakentamaan brändiä, parantamaan asiakaskokemusta ja maksimoimaan näkyvyyden verkossa. Investoimalla laadukkaisiin kotisivuihin ja säännöllisesti päivitettyyn sisältöön yrityksesi voi saavuttaa merkittäviä tuloksia digitaalisessa maailmassa.

Haluatko yrityksellesi nykyaikaiset ja myyvät kotisivut, jotka tuottavat tulosta? Ota meihin yhteyttä, niin toteutamme kotisivut, jotka parantavat yrityksesi näkyvyyttä verkossa ja kasvattavat myyntiä tehokkaasti.

Lisäominaisuudet

Lisäpotkua verkko­kauppaan

Vaikka verkkokaupan perusominaisuudet ovat jo kattavat, saatat haluta mm. seuraavia lisäominaisuuksia ja -palveluita verkkokauppaasi.

Kattava hakukoneoptimointi

kassa- ja toimitusintegraatio

Chat-toiminto

Blogi

Ajanvarausjärjestelmä

Tapahtumakalenteri

Kieliversiot

Some-syöte

Yritysilmeen suunnittelu

Sisällöntuotanto

Perusominaisuudet

Kattavat ominaisuudet

Verkkokauppaan kuuluu kaikki tarvittavat perusominaisuudet, joilla saadaan toteutettua laadukas verkkokauppa yrityksellesi.

WooCommerce-verkkokauppa

Perus hakukoneoptimointi

Responsiivinen toteutus

Perus verkkokauppasivut

Haluttujen maksutapojen lisäys

Kävijäseuranta

Indeksointi hakukoneisiin

Ohjeet sisällön tuotantoon

Päivityspalvelu

Sisällön päivittäminen

Hoidamme tarvittaessa nettisivujen sisällön päivitykset puolestasi, jotta voit keskittyä täysillä liiketoimintasi pyörittämiseen.

Tekstien muokkaaminen

Kuvien lisääminen

Yhteystietojen muutokset

Hakukoneoptimointi

Artikkelien lisääminen

Tuotteiden lisääminen

Uusien sivujen lisääminen

Toimintojen lisääminen

Sisällöntuotanto

Kaikki tarvittavat muutokset

Lisäominaisuudet

Lisäpotkua nettisivuihin

Vaikka nettisivujen perusominaisuudet ovat jo kattavat, saatat haluta mm. seuraavia lisäominaisuuksia ja -palveluita kotisivuillesi.

Kattava hakukoneoptimointi

Verkkokaupan lisäys

Chat-toiminto

Blogi

Ajanvarausjärjestelmä

Tapahtumakalenteri

Kieliversiot

Some-syöte

Yritysilmeen suunnittelu

Sisällöntuotanto

Perusominaisuudet

Kattavat ominaisuudet

Nettisivuihin kuuluu kaikki tarvittavat perusominaisuudet, joilla saadaan toteutettua laadukkaat nettisivut yrityksellesi.

WordPress-nettisivut

Perus hakukoneoptimointi

Responsiivinen toteutus

Kuvagalleria

Yhteydenottolomake

Google-kartta

Kävijäseuranta

Indeksointi hakukoneisiin

Ohjeet sisällön tuotantoon