Video- ja valokuvaus

Haluatko tehostaa mainontaa persoonallisilla kuvilla? Valitse meidät yhteistyökumppaniksesi suunnittelemaan tehokkaampaa ja näyttävämpää mainontaa.

Tehosta mainontaa persoonallisilla kuvilla

Kuvamateriaali kuntoon

Video- ja valokuvaus ovat kasvattaneet suosiotaan huomattavasti nykyajan markkinoinnissa, koska niiden avulla saadaan paljon informaatiota helposti katsottavaan muotoon.

Mielenkiintoinen kuvasisältö auttaa erottumaan kilpailijoista ja herättää asiakkaan huomion. Se on myös erinomainen keino kertoa yrityksestä ja sen palveluista tekstisisältöä tehokkaammin. Kuvamateriaalin lisääminen viestinnän eri kanaviin antaa julkaisuille näyttävyyttä ja uskottavuutta. Sosiaalinen media mahdollistaa kuvamateriaalin jakamisen ilman lisäkustannuksia.

Yrityksen omilla Facebook-sivuilla julkaistua kansikuvavideota voidaan käyttää myös nettisivujen lisäsisältönä. Kansikuvavideo voi olla myös valokuvista koostettu animaatio. Yrityksen omaan käyttöön kuvatulla materiaalilla varmistetaan, että kilpailijoilla ei ole samanlaisia kuvia, mikä on usein ongelmana yleisten kuvapankkikuvien käyttämisessä.

Video- ja valokuvaus

Lyhyesti kerrottuna

Kuvauspalveluihin kuuluu muun muassa kuvauksen suunnittelu, käsikirjoitus, kuvaus, värimäärittely, grafiikat, visuaaliset efektit, kuvankäsittely, leikkaus ja lopputuotoksen julkaiseminen.

Henkilökuvaus

Persoonalliset henkilökuvat työntekijöistä antavat haluttua lisäarvoa ja uskottavuutta yrityksen imagolle.

Tuotekuvaus

Laadukkailla tuotekuvilla saadaan tuotteet edustavasti esille. Kuvanlaatu on tärkeässä osassa lopputuloksen kannalta.

Yrityskuvaus

Videoiden ja valokuvien lisääminen osaksi yrityksen mainontaa tekee sisällöstä huomattavasti mielenkiintoisemman.

Mainoskuvaus

Mainoskuvilla luodaan myyvä mielikuva tuotteista tai palveluista ja tehostetaan niiden mainontaa ja markkinointia.

Kansikuvavideo

Facebook-sivun kansikuvavideolla erotut joukosta sekä kerrot yrityksestä ja sen palveluista tekstisisältöä tehokkaammin.

Kuvankäsittely

Kuvan parhaan potentiaalin saavuttaminen vaatii toisinaan jälkikäsittelyä, jolla kuvasta saadaan kaikki hyöty irti.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Jos haluat kasvattaa yrityksesi myyntiä erottuvalla ja tuloksellisella mainonnalla, niin valitse meidät yhteistyökumppaniksesi. Suunnitellaan yhdessä yrityksesi ulkoasu ja mainosmateriaalit kuntoon.