Video- ja valokuvaus

Haluatko tehostaa yrityksesi mainontaa persoonallisilla kuvilla? Valitse meidät yhteistyökumppaniksesi kuvaamaan yrityksellesi tehokkaampaa mainontaa.

Monipuoliset kuvauspalvelut markkinoinnin tueksi

Persoonallinen kuvamateriaali

Video- ja valokuvaus ovat kasvattaneet suosiotaan nykyajan markkinoinnissa, koska niiden avulla saadaan paljon informaatiota helposti katsottavaan muotoon. Yksilöllinen ja yrityksen brändin mukainen kuvamateriaali auttaa erottumaan kilpailijoista ja antaa yrityksestä ammattimaisen kuvan.

Kuvamateriaalin lisääminen viestinnän eri kanaviin on erinomainen keino kertoa yrityksestä ja sen palveluista pelkkää tekstisisältöä tehokkaammin. Se antaa julkaisulle näyttävyyttä ja uskottavuutta sekä herättää kohdeyleisön huomion huomattavasti helpommin.

Tarjoamme yrityksellesi monipuoliset ja erottuvat kuvauspalvelut aina suunnittelusta toteutukseen. Olipa sitten kyseessä yrityksen mainosvideon tai henkilöstön kuvaus, niin toteutamme ne tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Liikkuva kuva lisää mainoksen tehoa

Ihmisen keskittymiskyky verkossa on nykyään alle 10 sekuntia ja tuona aikana yrityksen tulisi onnistua kiinnittämään potentiaalisen asiakkaan huomio. Hyvin toteutettu video kiinnittää katsojan huomion kaikista tehokkaimmin ja saa reagoimaan viestiin varmemmin.

Videosisällön jakaminen yrityksen kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa auttaa kasvattamaan yrityksen tunnettavuutta ja kohderyhmän sitoutuneisuutta. Oikein tehtynä video voi olla myös paras myyntipuhe, joka on nähtävillä ympäri vuorokauden.

Toteutamme persoonalliset mainosvideot yrityksen tarpeiden ja kohderyhmän mukaisesti sekä autamme tarvittaessa myös julkaisukanavien valinnassa ja videoiden julkaisussa.

Yrityksen oma kuvapankki

Yritykselle kannattaa kuvata ja kasata oma kuvapankki, jonka sisältö on käytettävissä printti- ja digimarkkinoinnin tukena. Yrityksen mainonta erottuu paremmin kilpailijoista, kun käytössä oleva kuvamateriaali ei ole yleisistä kuvapankeista hankittua.

Yrityksen oma kuvapankki on helppokäyttöinen työkalu valokuvien ja videoiden hallinnoimiseen ja jakamiseen eri käyttäjäryhmille. Se tarjoaa kontrollin siihen millaista sisältöä markkinointiin ja viestintään on käytettävissä.

Kuvapankin sisältöä on mahdollista päivittää ja laajentaa tarpeen muuttuessa. Tiedostojen säilyttäminen ja jakaminen onnistuu esimerkiksi Google Drive -pilvipalvelun kautta.

Video- ja valokuvaus lyhyesti kerrottuna

Mistä palvelun sisältö koostuu

Tarjoamme yrityksellesi monipuoliset ja erottuvat kuvauspalvelut tehostamaan yrityksesi markkinointia. Tuotamme valmiista kuvamateriaalista erilaiset printti- ja digimainonnan ratkaisut nopeallakin aikataululla.

Henkilökuvaus

Persoonalliset ja ammattimaiset henkilökuvat viestivät luotettavuudesta sekä antavat uskottavuutta yrityksen imagolle.

Tuotekuvaus

Laadukkaat tuotekuvat ovat tärkeässä osassa asiakkaan huomion kiinnittämisessä ja ostopäätöksen synnyttämisessä.

Yrityskuvaus

Yksilöllinen ja brändiä tukeva kuvamateriaali tekee yrityksestä ammattimaisemman ja kilpailijoistaan paremmin erottuvan.

Mainoskuvaus

Mainoskuvat ovat hyvä keino tehostaa yrityksen palveluiden ja tuotteiden mainontaa eri markkinointikanavissa.

Yrityksen kuvapankki

Yrityksen omaan käyttöön kasatulla kuvamateriaalilla varmistetaan ettei kilpailijoilla ole käytössä samanlaisia kuvia.

Kuvankäsittely

Kuvankäsittelyssä mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, jonka avulla kuvasta saadaan irti huomattavasti enemmän.