Blogi

Blogistamme löydät tarkempaa tietoa toiminnastamme, yleistä tietoa markkinoinnista ja mainostoimistopalveluista sekä muista alaan liittyvistä asioista.

Mainostoimisto Idealabra - Blogi

Sopeudu hetkeen ja tähtää tulevaisuuteen

Maailmassa vallitsee tällä hetkellä hyvin poikkeuksellinen tilanne koronaviruksen takia. Sen vaikutukset näkyvät meillä Suomessakin kotikaranteenien lisäksi myös yritystoiminnan hankaloitumisena. Haasteita on erityisesti yrityksillä, joiden palvelut vaativat toimimista kasvotusten asiakkaan kanssa.

Osa yrittäjistä on muuttanut omia palvelumallejaan nykytilanteeseen sopiviksi mm. perustamalla verkkokaupan tai aloittamalla omien tuotteidensa toimituspalvelut suoraan asiakkaiden kotioville. Esimerkiksi tilaamalla ruokaa kotiinkuljetuksella tai ostamalla itsellesi lahjakortin et ainoastaan osta hyödykettä itsellesi, vaan annat tukesi yrittäjälle ja hänen toimeentulolleen.

Ihmiset suosivat erityisesti tällä hetkellä paikallisesti tuotettuja tuotteita ja palveluita. Sosiaalisen median kanaviin onkin syntynyt paljon pienyrittäjiä tukevia ryhmiä, joiden kautta ihmisten on helppo ”ilmiantaa” paikallisia yrityksiä ja niiden palveluita. Yritysten on myös helppo mainostaa itseään näissä kanavissa.

Vaikka tilanne voi vaikuttaa tällä hetkellä epätoivoiselta, kannattaa kuitenkin muistaa, että tilanne ei ole lopullinen. Nyt voisi olla hyvä hetki käyttää aikaa oman liiketoiminnan kehittämiseen, sillä usein se jää helposti kiireessä tekemättä.

Me Idealabralla palvelemme asiakkaitamme tavalliseen tapaan sähköpostin sekä puhelimen välityksellä ympäri Suomea. Kannustamme kaikkia yrittäjiä ajattelemaan positiivisesti ja tekemään suunnitelmia myös tulevaisuuden varalle.

Tsemppiä kaikille!

Kiinnostaisiko artikkeli kaveriasi? Laita jakoon!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ajankohtaista

Uusimmat artikkelit

Alta löydät uusimmat artikkelimme ja kikkaamalla haluamaasi artikkelia pääset tutustumaan sen sisältöön takemmin.

Mainostoimisto Idealabra - Blogi

Sopeudu hetkeen ja tähtää tulevaisuuteen

Maailmassa vallitsee tällä hetkellä hyvin poikkeuksellinen tilanne koronaviruksen takia. Sen vaikutukset näkyvät meillä Suomessakin kotikaranteenien lisäksi myös yritystoiminnan hankaloitumisena. Haasteita on erityisesti yrityksillä, joiden palvelut

Lue lisää »
Mainostoimisto Idealabra - Blogi

Yhteistyö Idealabran kanssa

Tervetuloa meidän ensimmäiseen blogipostaukseen, joka käsittelee yleisesti minkälainen mainostoimisto olemme ja minkälaista yhteistyötä teemme asiakkaidemme kanssa päivittäin. Postaus voisi olla hyvä aloittaa kertomalla lyhyesti keitä

Lue lisää »