Nettisivut yritykselle

Haluatko myyntiä lisäävät nettisivut yrityksellesi? Valitse meidät yhteistyökumppaniksesi toteuttamaan yrityksellesi nykyaikaiset ja toimivat nettisivut.

Lisää myyntiä nykyaikaisilla nettisivuilla

Yrityksen kotisivut kuntoon

Kotisivut ovat tänä päivänä yksi yrityksen tärkeimmistä markkinointikanavista, jotka lisäävät yrityksen näkyvyyttä tämän hetken käytetyimmässä tiedonhakukanavassa eli internetissä.

Kotisivut ovat todiste yrityksen olemassaolosta ja ne kertovat yrityksestä kaiken oleellisen: Miksi yritys on olemassa, mitkä ovat sen tuotteet ja palvelut sekä kuinka ottaa yhteyttä. Ne ovat myös usein ensimmäinen kontakti asiakkaaseen, joten yksi niiden tärkeimmistä tehtävistä on luoda positiivinen ensivaikutelma yrityksestä ja sen palveluista.

Kotisivujen tarkoituksena on tuottaa mahdollisimman paljon haluttuja toimenpiteitä, kuten verkkokauppatilauksia tai yhteydenottoja sivujen kautta. Sisällöntuotanto on merkittävässä osassa näiden toimenpiteiden toteutumisen sekä hakukonenäkyyvyden kannalta. Tuotamme tarvittaessa kotisivujen teksti- ja kuvasisällön kokonaan puolestasi.

WordPress nettisivut

Lyhyesti kerrottuna

Toteutamme nykyaikaiset ja kaikilla laitteilla toimivat nettisivut yrityksesi tarpeiden ja ulkoasun mukaisesti. Hoidamme tarvittaessa myös verkkotunnuksen rekisteröimisen ja palvelintilan varaamisen sekä muut tekniset asiat puolestasi.

WordPress nettisivut

WordPress-hallintajärjestelmän ansioista sivujen sisältö on helposti muokattavissa vain muutamalla klikkauksella.

Responsiivinen

Nykyaikaiset nettisivut mukautuvat kaiken kokoisiin laitteisiin tarjoten aina parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Hakukoneoptimointi

Oikeanlainen sisältö ja rakenne ovat merkittävässä osassa sivuston käytettävyyden ja hakukonenäkyvyyden kannalta.

Kävijäseuranta

Google Analytics-kävijäseurantatyökalun avulla saadaan tarkkaa tietoa kävijöiden määrästä ja käyttäytymisestä sivustolla.

Sisällöntuotanto

Oikein toteutettu teksti- ja kuvasisältö herättää sivuilla kävijän ostohalun sekä parantaa sivujen näkyvyyttä hakukoneissa.

Käyttöopastus

Saat yksityiskohtaiset ohjeet sivujen sisällön päivittämisestä. Halutessasi voimme hoitaa päivittämisen puolestasi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Jos haluat kasvattaa yrityksesi myyntiä erottuvalla ja tuloksellisella mainonnalla, niin valitse meidät yhteistyökumppaniksesi. Suunnitellaan yhdessä yrityksesi ulkoasu ja mainosmateriaalit kuntoon.