Kotisivut yritykselle Ulvila

Kotisivut ja verkkokaupat

Haluatko saada yrityksellesi modernit ja laadukkaat kotisivut tai verkkokaupan? Idealabra tarjoaa kotisivujen toteutuksen, sisällöntuotannon sekä ylläpitopalvelun Avaimet käteen -palveluna Ulvilan ja koko Suomen alueelle.

Laadukkaat kotisivut tuottavat lisää myyntiä

Kotisivut ovat kannattava sijoitus

Yrityksen kotisivut ovat yksi nykyajan tärkeimmistä markkinointikanavista ja ne ovat yleensä asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen. Kotisivut luovat monesti myös ensivaikutelman yrityksestä ja sen palveluista, joten niiden tulee olla selkeät, informatiiviset ja yritysilmeen mukaiset sekä vastata mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeisiin.

Laadukkaat kotisivut ja verkkokaupat tarjoavat aina parhaan mahdollisen käyttökokemuksen päätelaitteesta riippumatta ja helppolukuinen sisältö auttaa potentiaalista asiakasta löytämään tarvitsemansa tiedon helposti ja nopeasti.

Toteutamme responsiiviset ja hakukoneoptimoidut WordPress-kotisivut sekä WooCommerce-verkkokaupat Ulvilan ja koko Suomen alueelle. Varaa ilmainen alkukartoitus ja käydään läpi minkälaiset kotisivut sopisi parhaiten yrityksesi tarpeisiin.

Kotisivujen sisällön­tuotanto ja hakukone­optimointi

Tärkein asia yrityksen kotisivuilla on sen teksti- ja kuvasisältö, joka kannattaa suunnitella huolellisesti yrityksen tavoitteiden ja kohderyhmän mukaisesti. Oikeanlainen kotisivujen sisältö on mielenkiintoista ja tarjoaa riittävästi informaatiota palveluista ja tuotteista sekä ohjaa potentiaalisia asiakkaita kohti ostopäätöstä tai muuta haluttua toimintaa.

Kotisivujen ja verkkokaupan tekstisisältö on avainasemassa myös hakukonenäkyvyyden kannalta, koska oikein toteutettuna kotisivujen tekstisisältö auttaa sivustoa nousemaan kilpailijoita korkeammalle hakutuloksissa.

Tuotamme tarvittaessa helppolukuisen, hakukoneoptimoidun sekä myyvän tekstisisällön yrityksesi kotisivuille puolestasi tai opastamme sinua sisällöntuotannossa, mikäli haluat tuottaa kotisivujen tekstit itse.

Yrityksen kotisivut ja sosiaalinen media

Sosiaalinen media on kasvava osa yrityksen viestintää ja markkinointia, jota käytetään kotisivujen tapaan myynnin apuna ja tiedotuskanavana. Sosiaalisessa mediassa tehtävien julkaisuiden avulla voidaan ohjata lisää kävijöitä yrityksen kotisivuille, jolloin kasvava kävijäliikenne auttaa parantamaan sivuston hakukonenäkyvyyttä.

Sosiaalisen median kanavat on mahdollista liittää osaksi kotisivuja esimerkiksi erilaisten syötteiden avulla. Sosiaalisen median sisältöä voi päivittää kätevästi mistä tahansa ja uusin julkaisu päivittyy samalla automaattisesti myös yrityksen kotisivuille.

Toteutamme yrityksellesi erottuvat profiili- ja kansikuvat, mainoskuvat sekä mainoskampanjat sosiaalisen median tarpeisiin. Yhdistämme tarvittaessa sosiaalisen median kanavat osaksi yrityksesi kotisivuja.

Kotisivujen ylläpito­palvelu ja palvelintila

Palveluihimme kuuluu myös kotisivujen ylläpitopalvelu, johon kuuluu mm. WordPressin ja lisäosien päivitykset, 24/7 toimivuuden seuranta, tietoturvapäivitykset, sivuston varmuuskopiointi sekä tarvittaessa myös sivuston sisältöpäivitykset ja jatkokehitys.

Kauttamme on saatavilla nopeat, laadukkaat sekä turvalliset palvelintilat kotisivuille, jotka sisältävät mm. kovalevytilan yrityksen kotisivuja ja sähköposteja varten, sähköpostilaatikoita sekä ilmaisen Lets Encrypt SSL-sertifikaatin. Hoidamme tarvittaessa palvelintilan varaamisen sekä domainin eli verkkotunnuksen rekisteröimisen puolestasi.

Toteuttamiemme kotisivujen hinta sisältää käyttökoulutuksen sekä selkeät käyttöohjeet kotisivujen sisällön muokkaamista ja päivittämistä varten. Voit myös keskittyä täysillä omiin töihisi ja jättää kotisivujesi ylläpidon meidän hoidettavaksi.

Eli mitä kaikkea meiltä saikaan?

WordPress-kotisivut

WooCommerce-verkkokaupat

Varausjärjestelmät

Tapahtumakalenterit

Uutiskirjeet

Kampanjasivut

Kotisivujen sisällöntuotanto

Kotisivujen hakukoneoptimointi

Kotisivujen ylläpitopalvelu

Kotisivujen jatkokehitys

Domain ja palvelintila

Käyttökoulutus ja ohjeet

Maksuton tuki

Sosiaalisen median markkinointi

Google Ads mainonta

Yritysilmeen suunnittelu

Logon suunnittelu

Markkinointimateriaalit

Sekä paljon muuta

Kotisivut ja verkkokaupat Ulvila

Mistä palvelun sisältö koostuu

Toteutamme responsiiviset ja hakukoneoptimoidut kotisivut yrityksesi ulkoasun ja tarpeiden mukaisesti Ulvilan ja koko Suomen alueelle. Hoidamme tarvittaessa myös kotisivujen sisällöntuotannon sekä domainin ja palvelintilan varaamisen puolestasi.

01

WordPress-kotisivut

Käytettävän WordPress-hallintajärjestelmän ansioista voit päivittää kotisivujen sisältöä helposti vain muutamalla klikkauksella.

02

WooCommerce-verkkokauppa

Toteutamme yrityksesi tarpeita vastaavan verkkokaupan helposti käytettävällä ja monipuolisella WooCommerce-alustalla.

03

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoimme kotisivut, jotta yrityksesi kotisivut saavat parhaan mahdollisen näkyvyyden Googlen hakukoneessa.

04

Kotisivujen ylläpito

Hoidamme tarvittaessa kotisivujesi teknisen ylläpidon puolestasi, jotta voit keskittyä rauhassa oleellisiin asioihin yrityksessäsi.

05

Kotisivujen sisällöntuotanto

Tuotamme ammattimaisen sisällön kotisivuillesi, jotta yrityksesi viestintä on mahdollisimman selkeää ja tehokasta.

06

Koulutus ja tuki

Kotisivujen hintaan sisältyy käyttö­koulutus sekä selkeät ohjeet kotisivujen ylläpitoon ja sisällön muokkaamiseen.

Kotisivujen hinta Ulvila

Laske arvio ja kysy tarjous

Paljonko kotisivut tai verkkokauppa maksavat yrityksellesi? Täytä lomakkeen tiedot ja saat hinta-arvion kotisivuista. Varaa ilmainen alkukartoitus ja käydään läpi minkälaiset kotisivut sopisi parhaiten yrityksesi tarpeisiin.

Sivuston koko *
Sisältösivuja ovat esimerkiksi etusivu, palvelusivut, referenssit ja yhteystiedot.
Tekstintuotanto *
* Asiakas saa meiltä ohjeistuksen ja selkeät pohjat tekstin tuottamista varten.
Tekstintuotanto *
* Asiakas saa meiltä ohjeistuksen ja selkeät pohjat tekstin tuottamista varten.
Tekstintuotanto *
* Asiakas saa meiltä ohjeistuksen ja selkeät pohjat tekstin tuottamista varten.
Tekstintuotanto *
* Asiakas saa meiltä ohjeistuksen ja selkeät pohjat tekstin tuottamista varten.
Tekstintuotanto *
* Asiakas saa meiltä ohjeistuksen ja selkeät pohjat tekstin tuottamista varten.
Lisäominaisuudet
Jos listasta ei löydy tarvittavaa lisäominaisuutta, voit lisätä siitä tiedon viestin yhteyteen.
Hinta-arvio
0.00
€ + alv
Nettisivujen hinta sisältää mm. domainin ja palvelintilan varaamisen, yksilöllisen ulkoasun, laadukkaan hakukoneoptimoinnin sekä nettisivujen käyttökoulutuksen.

Lähetä tarjouspyyntö nettisivuista

Lähetä hinta-arvio meille, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Tarjouspyynnön jättäminen ja vastaanottaminen on täysin ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään.

Nimi *
Yritys
Sähköposti *
Puhelin
Viesti *
Tietosuojaehdot *

Asiakaspalautteet

Asiakkaiden kommentit