Blogi

Blogistamme löydät tarkempaa tietoa toiminnastamme, yleistä tietoa markkinoinnista ja mainostoimistopalveluista sekä muista alaan liittyvistä asioista.

Mainostoimisto Idealabra - Blogi

Black Friday 2019 ja tarjoukset yrittäjille

Alunperin Yhdysvaltojen kivijalkamyymälöistä liikkeelle lähtenyt Black Friday on jo muutaman vuoden ajan avannut myös suomalaisen joulusesongin kovilla alennusmyynneillä ja erilaisilla tarjouksilla. Black Friday on nykyään yksi vuoden suurimmista yksittäisistä ostopäivistä ympäri maailmaa, josta hyötyvät erityisesti isot tavaratalot ja verkkokaupat.

Black Friday onkin pääasiassa yksityisasiakkaille tarkoitettu kulutusjuhla, niinpä me haluamme osaltamme tarjota jotain myös yritysasiakkaille.

Jos olet aloittamassa yritystoimintaasi ja tarvitset yrityksellesi logon, käyntikortin ja nettisivut tai yrityksesi on ollut toiminnassa jo pidempään ja tarvitset niiden päivittämistä, niin alla olevat tarjoukset ovat juuri sinua varten.

BLACK FRIDAYN TARJOUKSEMME

Paketti 1 – Logo ja käyntikortti
Kun tilaat meiltä logon yrityksellesi, saat myös käyntikortin suunnittelun kaupan päälle. Etusi arvo on 100€ alv 0%.

Paketti 2 – Nettisivut, logo ja käyntikortti
Kun tilaat meiltä nettisivut yrityksellesi, saat myös logon ja käyntikortin suunnittelun kaupan päälle. Etusi arvo on 350€ alv 0%.

Tarjoukset ovat voimassa 27.11.-5.12.2019 aikana tehdyissä tilauksissa, joten ole nopea ja tilaa omasi heti.

Kiinnostaisiko artikkeli kaveriasi? Laita jakoon!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ajankohtaista

Uusimmat artikkelit

Alta löydät uusimmat artikkelimme ja kikkaamalla haluamaasi artikkelia pääset tutustumaan sen sisältöön takemmin.

Mainostoimisto Idealabra - Blogi

Sopeudu hetkeen ja tähtää tulevaisuuteen

Maailmassa vallitsee tällä hetkellä hyvin poikkeuksellinen tilanne koronaviruksen takia. Sen vaikutukset näkyvät meillä Suomessakin kotikaranteenien lisäksi myös yritystoiminnan hankaloitumisena. Haasteita on erityisesti yrityksillä, joiden palvelut

Lue lisää »
Mainostoimisto Idealabra - Blogi

Yhteistyö Idealabran kanssa

Tervetuloa meidän ensimmäiseen blogipostaukseen, joka käsittelee yleisesti minkälainen mainostoimisto olemme ja minkälaista yhteistyötä teemme asiakkaidemme kanssa päivittäin. Postaus voisi olla hyvä aloittaa kertomalla lyhyesti keitä

Lue lisää »